Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Sachers

Galetes de xocolata

Sachers - Pastís Sacher

El Sacher és el pastís ideal pels amants de la xocolata, per tots aquells que perden la noció d’espai-temps al provar un pastís com aquest. Una explosió de textures de les diferents capes de xocolata que no pots deixar escapar.

Pa de pessic elaborat amb xocolata, dividit en diverses capes per tal de que la xocolata i la melmelada de prèssec formin un duet difícil d’igualar. El sacher és un d’aquells pastissos que, tot i no ser dels mes tradicionals, no deixa indiferent a ningú.

Que és un pastís sacher?

Un pastís sacher – en Alemany “Sachertorte” – és un pastís d’origen austríac rodó. Elaborat a base de pa de pessic de xocolata, amb melmelada d’albercoc o prèssec, i cobert de xocolata sòlida. Té dues capes de pa de pessic: una fina capa de melmelada i una de xocolata, recobertes d’una gruixuda capa de xocolata. Tradicionalment s’acompanya de nata muntada.

Història dels Sachers

La historia de les sachers i de la seva creació data de l’any 1832. El seu autor, Franz Sacher, era un aprenent de pastisseria de Viena. Per obsequiar uns convidats del príncep Klemens Wenzel von Metternich els va fer el postre. Més endavant, Franz va crear el seu propi negoci per tal de vendre el pastís amb molt èxit, extenent-se la seva fama per tot Europa. Actualment les podem trobar en la gran majoria de les pastisseries artesanes.