Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Pastissos d’aniversari

Pastís d'aniversari

Començant pel més petit fins arribar al més gran; pels més divertits i pels més avorrits; del menys golafre fins arribar al que li agraden tots els dolços… a Pastisseria El Pati tenim pastissos d’aniversari ideals per a tots!

Pastissos d'aniversari

Perquè cada persona és diferent i té una forma única de celebrar l’aniversari, i és per això que creiem que el seu pastís també ho ha de ser. Sabors, textures especials, formes atrevides, decoracions diferents, personalitzacions, fotografies, figures de xocolata, etc.; només ens has de dir que necessites!

A més, els pastissos de Pastisseria El Pati són elaborats amb els millors productes, i decorats amb la màxima perfecció i dedicació.

Si estàs buscant un pastís per una celebració més formal com ara un casament, una comunió o un bateix, també et podem ajudar. Consulta més informació a la secció de pastissos per a casament.

Exemples de pastissos d'aniversari

Us mostrem alguns exemples de pastissos d’aniversaris que hem fet pels nostres clients: en forma de número o amb diferents pisos i decoracions personalitzades, entre altres.