Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Pastís “Hamlet” per Fira Tàrrega 2017

Hamlet Fira Tàrrega

Pastís "Hamlet" - Fira Tàrrega 2017Aquesta Fira Tàrrega 2017 col·laborem amb la companyia “Los números imaginarios“, que presenten la seva obra “Hamlet entre todos”. Podeu consultar més informació sobre l’obra a la web www.firatarrega.cat

Per tal ocasió hem creat un pastís especial per l’obra, el pastís “Hamlet”, elaborat amb un biscuit amb sabor a maduixa, xocolata en el seu interior i recobert de maduixa.

A més, també disposem de merchandising de l’obra a la Pastisseria com samarretes o bosses de mà.

La sinopsi de lobra és la següent:

“Benvinguts a Elsinore, Dinamarca, el regne del príncep Hamlet. En arribar, els espectadors sereu dividits en quatre grups: els homes adults representareu l’oncle de Hamlet, el nou rei Claudi; les dones adultes, la reina Gertrudis, la seva mare vídua; els nois fareu del seu millor amic Horaci i les noies, de la seva enamorada Ofèlia.

Sou tots convidats privilegiats del Casament Reial entre Claudi i Gertrudis on sobrevindran esdeveniments obscurs. Benvinguts a una experiència immersiva única.”

El sopar del Rei Baltasar

La companyia de teatre ha representat també en altres ocasions la funció “La cena del Rey Baltasar”, obra de Pedro Calderón de la Barca, la qual brinda als espectadors la possibilitat de viure un acte sacramental des de dins.

Jesús Barranco, Enrique Cervantes, Alejandro Pau, Kev de la Rosa, Rubén Fredes i Antonio R. Liaño van ser els protagonistes d’aquesta proposta que convidava a l’espectador a formar part de l’acció dramàtica de l’acte sacramental, alhora que es realcen les virtuts com a espectacle en el qual es combinen el discurs religiós i profà, la música en directe, el joc amb un espai sagrat o els personatges al·legòrics.

En aquesta obra, un home ancià somia que és Baltasar, el rei bíblic que va desafiar als déus i va impulsar la construcció de la torre de Babel. Baltasar convida a dotze comensals a un sopar molt especial en companyia de la seva Vanitat, la seva Idolatria i el seu Pensament: joves al·legories, vitals i humanes, que li reconforten i adulen. Però al sopar assisteix també Daniel, un profeta jove, que li recordarà a Baltasar que és mortal i que ha d’abraçar a Déu abans de morir.

En la versió dirigida per Carlos Tuñón, Baltasar està tancat en un cos malalt i vell. Així, resulta que no només està necessitat d’elles sinó que aquestes són el record d’una joventut perduda i anhelada. Les decisions que pren Baltasar durant el sopar, relacionades amb aquest conficte entre les seves parts terrenals i divines, comprometrà la presència del públic i el transcurs de l’acte sacramental mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *