Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Ivan Pascual, millor xocolater d’Espanya

Ivan Pascual - World Chocolate Masters

Ivan Pascual - World Chocolate MastersAvui us volem presentar l’Ivan Pascual, mestre artesà del Taller de Postres Cal Gumer d’Almenar.

El motiu és la classificació per a la gran final del World Chocolate Masters (WCM) obtinguda al Fòrum Gastronòmic de Girona. Aquest concurs es celebrarà l’any vinent a París. Ivan Pascual ha aconseguit la classificació al guanyar la final estatal com a millor creatiu amb la xocolata d’Espanya. És a dir, Ivan Pascual ha estat elegit com un dels vuit finalistes espanyols del World Chocolate Masters (WCM), l’únic concurs mundial de creativitat amb la xocolata.

Durant el concurs era necessari elaborar 3 peces de pastisseria: una escultura de xocolata, unes postres i un snack. Segons va informar el Gremi de Pastisseria de Lleida, aquest any la temàtica escollida en el concurs eren les creacions futuristes.

Per a Pascual era la primera vegada que participava en aquest concurs, al qual va aconseguir accedir gràcies a la seva trajectòria en al món de les creacions amb la xocolata.

Des que va ser seleccionat ha estat necessària una preparació per a l’esdeveniment. Amb motiu d’això, ha buscat el suport de professionals de l’arquitectura, el modelisme i l’escultura; a part de l’equip creatiu de Cactus Soup de Lleida.

A més, per a dur a terme l’elaboració de les peces, ha cercat sabors “diferents, innovadors i frescos”, com l’aroma de bosc, tal i com ell mateix va explicar.