Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Pastís d’Any Nou

Pastís d'any nou

Celebra l’entrada de l’any acompanyat d’amics o familiars, amb un pastís d’any nou! A Pastisseria El Pati t’oferim pastissos individuals de molts tipus i sabors que et permetran gaudir d’un dia tant especial com aquest.

Si t’agraden els postres típics, et proposem braços de gitano, bocados de nata, crema o xocolata. El sabor el tries tu! I si ets un fanàtic de la nata, també tenim pastes de brioix. Ara bé, si ets dels que els agrada innovar una mica més, et proposem un dels nostres mousses: mousse de llimona, mousse maduixa i també mousse 3 xocolates pels més gormands.

Si prefereixes el mousse però amb un gust diferent a l’habitual, prova els nostres mousses de torró o de crema catalana. Molt refrescants i que et complementaran amb qualsevol menjar. Però això no és tot: també tenim sachers i búlgars pels amants de la xocolata, i tiramisú pels fanàtics del cafè.

Tipus de pastís d’any nou

A Pastisseria El Pati t’oferim la possibilitat d’escollir el pastís d’any nou segons les teves necessitats: postres individuals o bé pastissos de diferents tamanys per a grups, tu tries.

Si encara no t’has decidit, consulta l’apartat de pastisseria, on trobaràs informació més detallada sobre tot el que oferim. I sinó, sempre pots trucar-nos o contactar amb nosaltres!

 

Celebracions arreu del món

L’entrada de l’any nou és una celebració que es celebra arreu del món. A Europa es celebra en molts llocs i de diferents maneres: Alemanya o Àustria ho celebren amb focs d’artifici i bevent xampany; a Dinamarca trenquen la vaixella a la porta dels seus amics en motiu de l’amistat; a Espanya és tradició menjar 12 raïms durant les campanades; a Itàlia el sopar de fi d’any es comença amb un plat de llenties.

A Àsia també es celebra, tot i que és diferent: a Xina l’any nou arriba el mes de febrer o març, segons el calendari de la lluna; a la Índia té lloc entre octubre i novembre; o a Israel, que té lloc entre setembre i octubre i tenen prohibit treballar.

Tot i les diferències culturals i socials, l’entrada de l’any nou és una data molt significativa i que es celebra arreu del món.