Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Pasta seca

Galetes de xocolata

Pasta seca dolça

La pasta seca és una especialitat de rebosteria ideal per a prendre després de les postres juntament amb un bon café o en celebracions de tot tipus. La seva elaboració és molt senzilla, ja que la base està feta amb farina, mantega, ous i sucre o sal (segons el tipus d’elaboració).

A més, aquest tipus de rebosteria permet crear una gran varietat de gustos: tant dolces com salades, simples o farcides, i amb diferents elements afegits, que es poden combinar amb diferents tipus de massa: cruixent, pasta de full, esponjosa, etc.

Tipus de pasta seca

Pasta seca - Tipus

Generalment hi ha 2 tipus clarament diferenciats pel seu sabor: pasta seca dolça o salada. De pasta seca dolça en podem trobar amb cabell d’àngel, fruits secs diversos (ametlla, anous, pinyons, avellanes, etc.), xocolata, melmelada, en forma de cor, etc. Pasta seca amb xocolata, amb coco, amb ametlles o pinyons, o fins i tot amb maduixa o llimona són alguns dels tipus que podeu trobar a Pastisseria El Pati.

Pel que fa a la pasta seca salada també n’hi ha una gran varietat i la podem trobar amb sobrassada, formatge, tonyina, olives, pernil dolç o salat, anxoves, etc.