Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Patrulla Canina

Figures de xocolata dels dibuixos animats Patrulla Canina. La sèrie, també coneguda com PAW Patrol, és una sèrie animada d’acció i aventura protagonitzada per un grup de vuit cadells: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye, Everest i Tracker que són dirigits per un noi de 10 anys expert en tecnologia anomenat Ryder.

Cada cadell té una personalitat única i aporta una habilitat a l’equip. En són un exemple de la importància del treball en equip i la bona ciutadania.

Història de les figures de xocolata

L’ou de Pasqua és una de les tradicions més arrelades, i és el principal element decoratiu de la mona. Cada dilluns de Pasqua, els padrins regalen la mona als seus fillols. Aquest costum de Catalunya, València i Múrcia està documentat des del segle XV, tot i que podria ser més antic.

Al llarg dels anys ha anat evolucionant des d’una coca senzilla amb ous durs, fins arribar finalment a les diferents figures de xocolata que podeu trobar als aparadors de les pastisseries.

A Pastisseria El Pati podeu trobar mones tradicionals de iema o bé mones de mantega. Totes elles decorades amb tot tipus de fruita confitada, pollets, plomes i figures de plàstic.