Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Ladybug

Figures de xocolata dels dibuixos animats “Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Cat Noir”. És una sèrie d’animació coproduïda per Zagtoon, Toei Animation, Method Animation i SAMG Animation i associada a empreses internacionals com SK Broadband a Corea del Sud i De Agostini a Itàlia.

És distribuïda per PGS Entertainment, tenint al Bandai com a soci principal per a la producció de joguines. La sèrie es va estrenar a Catalunya el 17 de setembre de 2016 al Canal Super3.

Història de les figures de xocolata

L’ou de Pasqua és una de les tradicions més arrelades, i és el principal element decoratiu de la mona. Cada dilluns de Pasqua, els padrins regalen la mona als seus fillols. Aquest costum de Catalunya, València i Múrcia està documentat des del segle XV, tot i que podria ser més antic.

Al llarg dels anys ha anat evolucionant des d’una coca senzilla amb ous durs, fins arribar finalment a les diferents figures de xocolata que podeu trobar als aparadors de les pastisseries.

A Pastisseria El Pati podeu trobar mones tradicionals de iema o bé mones de mantega. Totes elles decorades amb tot tipus de fruita confitada, pollets, plomes i figures de plàstic.