Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Bola de drac

Figures de xocolata dels dibuixos animats Bola de drac (Dragon Ball). És una sèrie manga escrita i dibuixada per Akira Toriyama. El manga va ser serialitzat a la revista setmanal Weekly Shonen Jump des del 1984 fins al 1995 i a més a més va ser editada amb un total de 519 capítols.

La història de Bola de Drac explica la vida d’en Son Goku, un noi amb cua de mico basat en el mite xinès “Viatge cap a l’oest”, i narra la seva vida i aventures com a nen fins que es fa avi.

Història de les figures de xocolata

L’ou de Pasqua és una de les tradicions més arrelades, i és el principal element decoratiu de la mona. Cada dilluns de Pasqua, els padrins regalen la mona als seus fillols. Aquest costum de Catalunya, València i Múrcia està documentat des del segle XV, tot i que podria ser més antic.

Al llarg dels anys ha anat evolucionant des d’una coca senzilla amb ous durs, fins arribar finalment a les diferents figures de xocolata que podeu trobar als aparadors de les pastisseries.

A Pastisseria El Pati podeu trobar mones tradicionals de iema o bé mones de mantega. Totes elles decorades amb tot tipus de fruita confitada, pollets, plomes i figures de plàstic.