Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Mona de Pasqua

Mona de Pasqua

La mona de Pasqua és una de les tradicions més arrelades, i l’ou de xocolata n’és el principal element decoratiu. Cada dilluns de Pasqua, els padrins regalen la mona als seus fillols. Aquest costum de Catalunya, València i Múrcia està documentat des del segle XV, tot i que podria ser més antic. Al llarg dels anys ha anat evolucionant: des d’una coca senzilla amb ous durs, fins a les diferents figures de xocolata que podeu trobar als aparadors de les pastisseries.

Tipus de mona de Pasqua

Mona de Pasqua

A Pastisseria El Pati us oferim les tradicionals mones de Pasqua de iema, decorades amb tot tipus de fruita confitada, pollets, plomes i figuretes de plàstic. Si no us agrada la iema, us proposem les mones de mantega, decorades amb xocolata i ametlla.

I si encara no ho teniu clar, us proposem fer meitat iema i meitat mantega!

Figures de xocolata per la mona

A més, podreu escollir una figura de xocolata per acabar de decorar la mona d’entre múltiples opcions: des de les més típiques com cases, arbres, vaixells o animals, a figures més elaborades com els Pokemons, Ladybug, Patrulla Canina, WhatsApp, jugadors del Futbol Club Barcelona, etc. També elaborem figures de xocolata personalitzades a petició dels nostres clients, sempre amb un mínim de previsió.