Pastissers artesans des de 1976

Pastisseria El Pati

Pastisseria & Bomboneria – Productes artesans

Bombons

Galetes de xocolata

Bombons - Caixes de bombons

Disposem d’un gran assortit de bombons amb més de 20 classes diferents. Bombons de xocolata negra, blanca o amb llet, amb praliné d’ametlla i avellana, xocolata cruixent, amb taronja o trufats de cafè, de mar de cava, whisky o conyac – entre altres – tots ells amb textures molt variades.

Tots ells es poden combinar en diferents tamanys de caixes de bombons, per tal de convertir-los en un detall ideal per múltiples ocasions. Si encara ho vols fer més variat, també tenim un gran assortit de pasta seca per complementar-ho de la millor forma possible i fer que el detall sigui encara més impressionant.

Història dels bombons

Existeixen diferents històries que expliquen el seu origen, aquests dolços tan petits però tan apreciats.

La història més extesa comença al segle XVIII, de les mans del pastisser del monarca francès Lluís XIV. Aquest li va presentar al monarca petites fruites banyades en xocolata, que va respondre “bon bon”. I així es d’on va sorgir el terme bombó.

D’ençà que el rei Lluís XIV donés nom – de forma accidental – a qualsevol tipus de xocolata farcida, han anat guanyant renom, tot i que fins el segle XX no van guanyar popularitat, al entrar al mercat dels EUA. Això va provocar l’aparició de negocis familiars que es dedicaven a l’elaboració de bombons.

La primera caixa d’aquestes genials miniatures que va aparèixer al mercat data de l’any 1868. Apareix de la mà de la coneguda marca britànica Cadbury – i s’ha consolidat com un obsequi per excel·lència.